Italiensk kyckling (nötfritt)

Det absolut jobbigaste med denna rätten är att bena ur kycklingen….eller att den är så god att man har svårt att sluta äta 😝

Italiensk kyckling, 3-4 portioner

3 små ekologiska vitlöksklyftor, finhackade
1/2 burk Ridderheims soltorkade tomater, strimlade
50 g ekologiskt smör
3 dl ekologisk vispgrädde
1 grillad kyckling, urbenad
En näve bladspenat (ca 70 gram)
1/2 dl rostade ekologiska pinjekärnor
Finriven ekologisk parmesan

Stek vitlöksklyftorna och de soltorkade tomaterna i smöret. Tillsätt grädden och låt koka upp. Tillsätt kycklingen och låt småputtra ca 5 minuter. Vänd ner spenaten och fördela pinjekärnorna över. Servera med valfritt tillbehör (vi hade shiratakinudlar) och massor med finriven parmesan. Enjoy!

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Detta inlägg publicerades i Fågel, Huvudrätt. Bokmärk permalänken.

Lämna en kommentar